Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τύχη ζούμε! Φωτιά σε συρμό Ηλεκτρικού μεταξύ των σταθμών Νερατζιώτισσας και Ειρήνης

Αναστάτωση για επιβάτες του Ηλεκτρικού καθώς ο συρμός στον οποίο επέβαιναν σταμάτησε ξαφνικά λόγω φωτιάς.

Το περιστατικό συνέβη ανάμεσα στους σταθμούς «Νερατζιώτισσα» και «Ειρήνη» και προκάλεσε την εκκένωση του συρμού.

Την φωτιά είδαν επιβάτες και τράβηξαν το φρένο κινδύνου με αποτέλεσμα ο συρμός να ακινητοποιηθεί. Στη συνέχεια βγήκαν από τα παράθυρα και περπάτησαν στις ράγες έως το σταθμό της Νερατζιώτισσας!

Άμεσα σήμανε συναγερμός στον ΗΣΑΠ. Ο οδηγός σταμάτησε το τρένο και οι επιβάτες κατέβηκαν από τα βαγόνια. Όπως μας είπαν επιβάτες, ειδοποιήθηκαν ότι θα περπατήσουν μέχρι το σταθμό «Νερατζιώτισσα».

Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Ο σταθμός «Νερατζιώτισσα» έκλεισε προσωρινά μέχρι μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο οι επιβάτες και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά προκλήθηκε από πεσμένα κλαδιά πεύκων στις ράγες.

Tags
Back to top button