Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυφάδα: Oι γονείς των κοριτσιών που συνελήφθησαν κατηγορούν τη 14χρονη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης κοπέλας στην Γλυφάδα.

Οι αρχές τις τελευταίες ώρες αναζητούν έναν νεαρό, με τατουάζ στο λαιμό, ενώ έχει ταυτοποιηθεί ένα ακόμη άτομο που συμμετείχε στην επίθεση και πρόκειται για μια 16χρονη.

Παράλληλα, οι γονείς των δυο μαθητριών που έχουν συλληφθεί, αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση, ισχυριζόμενοι ότι το θύμα της επίθεσης ασκούσε bullying στα παιδιά τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» η μητέρα της μίας από τις δύο μαθήτριες, είπε ότι η κόρη της είναι άριστη μαθήτρια και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για ανάλογες συμπεριφορές στο παρελθόν.

«Το παιδί μου δεν εμπλέκεται πουθενά. Υπάρχουν βίντεο που το αποδεικνύουν. Η αλήθεια θα λάμψει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του STAR η μητέρα της άλλης κοπέλας ανέφερε ότι: «αντιθέτως έχει προκληθεί και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο από την καταγγέλλουσα 14χρονη. Υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει να χτυπάει στο κεφάλι την κόρη μου και να της τραβάει τον σταυρό που φορούσε στο λαιμό της. Όπως ήταν φυσικό το παιδί μου αντέδρασε και χτύπησε με την σειρά της, αφού δέχτηκε πρώτη επίθεση και μάλιστα τραβούσε βίντεο. Αυτό έγινε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.Στη συνέχεια η 14χρονη που κατηγόρησε το παιδί μου, ανέβαζε βίντεο και στόρι που έβριζε με τα χειρότερα λόγια. Φυσικά, αυτά τα έχει διαγράψει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Υπάρχουν και θα αποδείξουν ποιος και πότε ξεκίνησε αυτό που ζούμε σήμερα».

Ο πατέρας της από την πλευρά του είπε: «εγώ έχω ανοιχτό το κινητό του παιδιού μου στις αρχές και σε όποιον θέλει να ψάξει αν η κόρη μου την προκάλεσε ή της έκλεισε ραντεβού, όπως έχουν βγει και λένε. Το ίδιο όμως θα απαιτήσω μέσω της δικηγόρου μας, για το κινητό της άλλης κοπέλας. Να ανοιχτεί και να δούμε ποια είναι η αλήθεια».

Tags
Back to top button