Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz βαφτίζει το γιο του τον ερχόμενο Ιούνιο (φωτό)

Ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz βαφτίζει το γιο του τον ερχόμενο Ιούνιο

Το εν λόγω ζευγάρι έχει ήδη δροµολογήσει να γίνει η βάφτιση του µικρού τον ερχόµενο Ιούνιο. Μάλιστα, έχουν ήδη αποφασίσει και το όνοµα που θα του χαρίσουν.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και την Αλεξάνδρα Λοΐζου που θα βαφτίσουν τον γιο τους Γρηγόρη από τον πατέρα της Αλεξάνδρας, στον οποίο η ίδια έχει µεγάλη αδυναµία.

Σε ό,τι αφορά τη νέα καθηµερινότητα της όµορφης Αλεξάνδρας, δηλώνει ενθουσιασµένη µε τον ρόλο της ως µητέρας και θέλει να αφοσιωθεί σε αυτόν για το επόµενο διάστηµα.

Έχει την αµέριστη στήριξη της µητέρας της, που τη βοηθάει αυτόν τον καιρό στα νέα της καθήκοντα, ενώ συγχρόνως προσπαθεί να επανέλθει και στον... παλιό της εαυτό σε ό,τι αφορά τη σιλουέτα της, σύμφωνα με τη real.

Αν και κατά τη διάρκεια της εγκυµοσύνης της πρόσεχε πάρα πολύ τη διατροφή της και δεν πήρε πολλά κιλά, θέλει να επανέλθει πλήρως στα κιλά και τη φόρµα της. Συνεχίζει να θηλάζει κανονικά τον µικρούλη της και ανυποµονεί να ζήσει τις πιο όµορφες οικογενειακές γιορτές της ζωής της, κρατώντας φυσικά αγκαλιά τον µικρό πρίγκιπά της!

Δείτε την φωτογραφία

Tags
Back to top button