Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Σπύρος Μπιμπίλας: «Θα ζητάω 200 ευρώ για να βγαίνω σε κάποια εκπομπή»

Για την απόφαση που πήρε αποφάσισε να μιλήσει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι από εδώ και πέρα για να βγαίνει μέσω skype σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή θα ζητάει να καταβάλλεται το ποσό των 200 ευρώ το οποίος θα πηγαίνει στο ταμείο αλληλοβοήθειας των ηθοποιών.

«Επειδή καταναλώνω πάρα πολύ χρόνο για τις εκπομπές όλων των καναλιών αποφάσισα, δεν ξέρω αν θα είναι εφικτό και αν θα το κάνουν, παρακαλώ πάρα πολύ όλες τις εκπομπές και όλα τα κανάλια, κάθε φορά που θα βγαίνω και θα καταναλώνω τόσο χρόνο – δε μιλάω για τώρα που βρήκα κάμερες μπροστά μου – να βάζουν ένα μικρό ποσό στο ταμείο αλληλοβοήθειας των ηθοποιών που αντιμετωπίζουν τόσα προβλήματα, να βάζουν το ελάχιστο ποσό των 200 ευρώ που καθόμαστε με τις ώρες στα skype», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Μένει να δούμε αν τα κανάλια θα πράξουν αυτό που ζήτησε ο ηθοποιός.

Tags
Back to top button