Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Έλενα Τζώρτζη για Γιώργο Κιμούλη: «Είχε πάντα υπεροψία απέναντι στους συναδέλφους»

O Γιώργος Κιμούλης πριν από μερικές μέρες έκανε μήνυση εναντίον των ηθοποιών που τον κατήγγειλαν για λεκτική βία. Έκτοτε πολλοί είναι οι συνάδελφοί του οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί και έχουν μιλήσει για συνεργασίες που είχαν μαζί του.

Η ηθοποιός Έλενα Τζώρτζη μίλησε για τον ηθοποιό λέγοντας μεταξύ άλλων πώς από το ξεκίνημα της καριέρας του υποτιμούσε τους συναδέλφους του.

«Γενικά εμένα μου φαίνεται αλλοπρόσαλλο το γεγονός ότι θέλεις αποζημίωση γιατί συμπεριφέρθηκες με έναν τρόπο που κάποιοι δεν τον έκριναν σωστό ή τον θεώρησαν επιθετικό και κατήγγειλαν ότι συμπεριφέρεσαι με αυτό τον τρόπο. Το να θες να βγάλεις λεφτά απ’ την κακοποίηση κάποιων ανθρώπων ή την υποτιθέμενη κακοποίηση -ας το πούμε- επίσης αλλοπρόσαλλο. Είχα θεωρήσει ότι ήταν πολύ πιο έξυπνος απ’ αυτό.

Όποτε θέλει θα καταγγείλει, ο οποιοσδήποτε έχει υποστεί κάτι θα το καταγγείλει όποτε θέλει, γιατί απαγορεύεται; Ή θεωρώ γελοίο -τουλάχιστον γελοίο- το γεγονός ότι αν κάποιος τολμήσει να κατηγορήσει κάποιον άλλο για τη συμπεριφορά του, πρέπει να του ζητηθούν και τα ρέστα.

Δε φημίζεται στο χώρο για την άρτια συμπεριφορά του ο Γιώργος Κιμούλης. Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι συγκροτημένος, στο φως, μορφωμένος, δε συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Ο κάθε θύτης δηλαδή θα βγαίνει και θα καταγγέλλει τα θύματα του, ότι του προκαλούν βλάβη αν πούνε αυτό που τους έκανε;

Θυμάμαι ότι ο Γιώργος Κιμούλης από την αρχή της καριέρας του είχε μια τέτοια διάθεση – αντιμετώπιση των πραγμάτων. Του είχε προταθεί από τον Βολανάκη αν θυμάμαι καλά να παίξει στο Εθνικό. Αυτή η παράσταση δεν έγινε όμως, είχε εντυπωσιάσει το σινάφι μας τότε, το γεγονός ότι ένας τόσο πολύ νέος ηθοποιός, αντέδρασε κάνοντας μήνυση στο Εθνικό Θέατρο γιατί αθέτησε το λόγο του, αθέτησε το συμβόλαιο του. Δεν ήταν παρά πολύ βατός, σαν συνάδελφος ας πούμε στις συνεργασίες με την έννοια ότι με κάποιον τρόπο υποτιμούσε τους συναδέλφους. Πάντα δηλαδή είχε μια υπεροψία απέναντί τους», είπε η ηθοποιός Έλενα Τζώρτζη.

Tags
Back to top button