Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζευγάρι νοίκιασε Airbnb στο Ηράκλειο με σκοπό να κάνει διαρρήξεις

Ζευγάρι ζούσε πολυτελέστατα σε Airbnb στο Ηράκλειο, όπου μάλιστα έκρυβαν και τη λεία τους καθώς έκαναν διαρρήξεις. Πιο συγκεκριμένα, ένας 31χρονος Γεωργιανός με ελληνική ταυτότητα και η 27χρονη Ελληνίδα σύντροφός του είχαν διαρρήξει έξι διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης, το Μασταμπά και τη Θέρισσο, από την περασμένη Δευτέρα ως την Τετάρτη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν χάρη στο χαρακτηριστικό ξανθό ράστα μαλλί της 27χρονης που κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος και να τους συλλάβουν στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, όπου περπατούσαν παριστάνοντας τους τουρίστες.

Στο Airbnb όπου διέμεναν στην περιοχή του Αγίου Παύλου στο Ρέθυμνο, βρέθηκαν όλα τα κλεμμένα χρυσαφικά που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Μετά την άσκηση δίωξης για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος τους από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, το ζευγάρι παραμένει στα κρατητήρια ως την Τρίτη που θα απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Tags
Back to top button