Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Υπέρ του τερματισμού των καταληψιών τάχθηκε ο Νεκτάριος Σαντορινιός

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός τάχθηκε υπέρ του τερματισμού των καταληψιών.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είπε για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας στα υπό κατάληψη κτίρια «Ολα αυτά πρέπει να γίνονται σε ένα κλίμα που να μην τορπιλίζει την ασφάλεια της χώρας, αλλά και να μην στερεί πολιτικά δικαιώματα των πολιτών. Ομως οι καταλήψεις δεν είναι δικαίωμα, είναι καταχρηστικό δικαίωμα επομένως εγώ πιστεύω ότι καλώς προχωράμε σε αυτές τις διαδικασίες αρκεί αυτό να μην δημιουργεί εντάσεις και να μην δημιουργεί προβλήματα σε όλους τους πολίτες και σε αυτούς που κάνουν καταλήψεις. Να μην υπάρχουν ζητήματα στέρησης δικαιωμάτων να μην υπάρχουν ακραίες συγκρούσεις με αυτούς, τέτοιες καταστάσεις δεν τις θέλουμε,  δεν τις χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή».

Για τη διαπραγμάτευση ο κ.Σαντορινιός σχολίασε πως πρέπει να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να μην υπάρχει αβεβαιότητα.  «Προσπαθούμε και  έχουμε την ελπίδα ότι μέσα στον Μάρτη θα έχουμε σε Τεχνικό επίπεδο θα υπάρχει συμφωνία. Μια συμφωνία που θα έχει και τα ζητήματα των μέτρων για το χρέος. 

Ο κ. Σαντορινιός δεν δέχθηκε τις αναφορές του Ντάισελμπλουμ και είπε μέτρα και αντίμετρα θα ψηφιστούν και θα εφαρμοστούν μαζί.  Το ζητούμενο είναι το κατά πόσο η ελληνική οικονομία μπορεί το 2018 να έχει 3,5 % πλεόνασμα. Τα στοιχεία δείχνουν οτι μπορεί. 

Tags
Back to top button