Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Χρήστος Πρωτόπαπας : Κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ και Ποτάμι

Kάλεσμα σε ολα τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα και μήνυμα στην Άννα Διαμαντοπούλου οτι δεν έχει τύχη το εγχείρημα της 

Ο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά Χρήστος Πρωτόπαπας , εξήγησε γιατί γίνεται το προσκλητήριο της αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στα στελέχη που τα προηγούμενα χρόνια είχαν φύγει απο την παράταξη και για τους όρους με τους οποίους επέστρεψε ο κ. Παπανδρέου . 

Ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH98, πωςμέσα στο 2017 θα γίνει συνέδριο της δημοκρατικής συμπαράταξης και ενδεχομένως να γίνει και εκλογή αρχηγού. Επίσης σημείωσε πως και στην περίπτωση του κ. Παπανδρέου όσοι επιστρέφουν θα ενταχθούν και στα όργανα της συμπαράταξης. Εστειλε παράλληλα μήνυμα στην Άννα Διαμαντοπούλου που την ερχόμενη Κυριακή αναγγέλλουν τη δικη τους με αλλα στελεχη κίνηση να μην το κάνουν. Δεν έχει νόημα , δεν έχει τύχη ειπε χαρακτηριστικά.

Σε οτι αφορά τις εξελίξεις με την διαπραγμάτευσηκαι την αξιολόγηση ειπε οτι βρισκόμαστε ως χωρα σε πολυ δυσκολη κατάσταση υπάρχουν αδιέξοδα ειπε και για αυτό χρειάζεται ειπε μια κυβέρνηση που θα μετέχουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ,  ΝΔ και ποτάμι. 

Ολοι μαζί σε μια ενιαία εθνική γραμμή. Κανείς μόνος του πλέον δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Φοβάμαι ομως οπως ειπε πως με τα μυαλά που εχουν ορισμένοι δεν θα προχωρήσει κάτι τέτοιο

Tags
Back to top button