Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Χριστίνα Τσάφου για Π.Φιλιππίδη: «Όλο αυτό το πράγμα μου έχει προκαλέσει αηδία - Αυτά είναι εγκλήματα»

 

Η ηθοποιός, Χριστίνα Τσάφου, μίλησε στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές. Γνωριζόμαστε από παλιά και έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί στο θέατρο. Ένιωσα θλίψη, κρίμα, κρίμα! Ένας άνθρωπος που τα είχε όλα, ξαφνικά βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Λυπάμαι πάρα πολύ. Λυπάμαι για όλη αυτή την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Απίστευτο. Είχε πολλά νεύρα ο Πέτρος, ήταν χειμαρρώδης, ασυγκράτητος κάποιες φορές, πάνω στη δουλειά, πάνω στην πρόβα. Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που ποιος μπορεί να το φανταστεί; Πολύ σκοτεινό πράγμα. Αυτά είναι εγκλήματα. Δεν μπορώ να το διανοηθώ».

Στην ερώτηση αν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί του ήταν κατηγορηματική: «Όχι, όχι δεν θα συνεργαζόμουν. Δεν θα συνεργαζόμουν γιατί όλο αυτό το πράγμα μου έχει προκαλέσει αηδία».

 

Tags
Back to top button