Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Χωριό στην Ουγγαρία τάσσεται κατά του πολυπολιτισμού και απαγορεύει μουσουλμανικές προσευχές και φιλιά μεταξύ ομοφυλόφιλων

Ένα χωριό στην Ουγγαρία στοχεύει να δημιουργήσει μια «ουτοπία λευκών Ευρωπαίων», που απεχθάνονται τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες, και κήρυξε τον πόλεμο στον μουσουλμανικό πολιτισμό.

Στο Ασοτχάλομ, απαγορεύονται με νόμο οι χιτζάμπ, οι μουσουλμανικές προσευχές, αλλά και η εκδήλωση συναισθημάτων αγάπης και τρυφερότητας μεταξύ ομοφυλόφιλων σε δημόσια θέα.

«Κυρίως καλοδεχόμαστε ανθρώπους από τη δυτική Ευρώπη, ανθρώπους που δεν θέλουν να ζουν σε πολυπολιτισμικές κοινωνίες και όχι Μουσουλμάνους» δηλώνει ο Λάζλο Τροκζκάι, δήμαρχος του χωριού στο BBC.

Σημειώνει, δε, ότι είναι πολύ σημαντικό για τους κατοίκους του Ασοτχάλομ να διατηρήσουν τις παραδόσεις τους. «Εάν κατέφθανε εδώ πλήθος Μουσουλμάνων δεν θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στην χριστιανική κοινότητα. Θα ήθελα η Ευρώπη να ανήκει στους Ευρωπαίους, η Ασία στους Ασιάτες και η Αφρική στους Αφρικανούς. Τόσο απλά».

Στο χωριό σκοπεύουν επίσης να απαγορεύσουν το χτίσιμο τεμένους, παρότι ζουν στην κοινότητα δύο Μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν θέλησαν να μιλήσουν στο BBC υπό τον φόβο ότι θα προκαλέσουν την οργή των συντοπιτών τους.

Προκειμένου να προσελκύσει μάλιστα λευκούς Ευρωπαίους, ο δήμαρχος προσέλαβε άνδρες ασφαλείας που πραγματοποιούν περιπολίες όλο το 24ωρο.
Η προσφυγική κρίση συνέβαλε στην άνοδο των αντιμεταναστευτικών συναισθημάτων σε πολλές περιοχές της Ευρώπης και η Ουγγαρία δεν αποτελεί εξαίρεση. Στην κορύφωση της κρίσης, περίπου 10.000 άνθρωποι περνούσαν καθημερινά στην χώρα από τα σύνορα με τη Σερβία.

Tags
Back to top button