Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Ολοκληρώνεται κατασκευή φράχτη στην κοινή συνοριακή γραμμή Πολωνίας-Λευκορωσίας

Η κατασκευή ενός φράχτη μήκους περίπου 140 χιλιομέτρων στα σύνορα της Πολωνίας με τη Λευκορωσία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τις πολωνικές αρχές που εργάζονται προληπτικά για την αποτροπή μιας μεταναστευτικής κρίσης, όπως αυτή του περασμένου χρόνου, με τη συσσώρευση μαζικού αριθμού μεταναστών στα σύνορα.

Σύμφωνα με ένα βίντεο που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η συνοριακή αστυνομία στην Πολωνία, οι εργασίες για την τοποθέτηση ενός ηλεκτροφόρου σύρματος θα αρχίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Το βίντεο παρουσίασε έναν φράχτη που έχει αρκετό ύψος, αλλά και αστυνομικά οχήματα που περιπολούσαν μπροστά από αυτόν.

Η συνοριακή γραμμή της Πολωνίας με τη Λευκορωσία έχει μήκος 418 χιλιόμετρα και βρέθηκε στο επίκεντρο μιας μεταναστευτικής κρίσης την προηγούμενη χρονιά, όταν χιλιάδες μετανάστες εμφανίστηκαν ξαφνικά στα πολωνικά σύνορα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι προσκλήθηκαν για να φτάσουν στη Λευκορωσία και από εκεί, μεταφέρθηκαν στα σύνορα από τις αρχές της χώρας, υπό το ενδεχόμενο πρόκλησης μιας σημαντικής μεταναστευτικής κρίσης.

 

Tags
Back to top button