Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Viral έγινε η τούμπα της Σελένα Γκομέζ - Έδωσε το βραβείο... ξυπόλυτη (βίντεο)

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός  Σελένα Γκομέζ δυσκολεύτηκε πολύ να περπατήσει με τις ψηλοτάκουνες γόβες της στα βραβεία SAG και αποφάσισε να τις αφαιρέσει τελείως.

Εκτός από την κομψή τουαλέτα, που επέλεξε να φορέσει, η διάσημη τραγουδίστρια έγινε viral, μετά από την τούμπα που «έφαγε», αλλά και την ξεχωριστή απονομή βραβείου, στη διάρκεια της οποίας  ήταν ξυπόλητη.

Πιο συγκεκριμένα, η 29χρονη πρωταγωνίστρια του «Only Murders in the Building» και υποψήφια για την ερμηνεία της στην κωμική σειρά, φάνηκε να δυσκολεύεται πολύ να περπατήσει με τις μαύρες γόβες της στο κόκκινο χαλί, με αποτέλεσμα να σκοντάψει και να πέσει.

Όπως δείχνει και το βίντεο, κάποιος βρέθηκε γρήγορα κοντά της και τη βοήθησε, ενώ εκείνη έβγαλε αμέσως το άλλο παπούτσι για να συνεχίσει να περπατάει.

Αργότερα, η Γκόμεζ, έπρεπε να ανέβει στη σκηνή για να απονείμει βραβείο με τον Μάρτιν Σορτ. Η ίδια, δεν ήθελε να πάρει ξανά το ρίσκο κι έβγαλε τελείως τα παπούτσια της.

Tags
Back to top button