Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τραμπ: «Έκοψε» αναμνηστικά ασημένια 100δόλαρα για την ενίσχυση της καμπάνιας

Μέχρι και σειρά αναμνηστικών νομισμάτων αξίας 100 δολαρίων κυκλοφόρησε η καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ που διεκδικεί την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ.

Δίπλα σε κάπως ασυνήθιστα είδη, όπως τα αθλητικά παπούτσια Τραμπ, τις Βίβλους Τραμπ, τα τραπουλόχαρτα Τραμπ, και στα NFT, είναι ένα ασημένιο νόμισμα με ένα προφίλ του προσώπου του Τραμπ και μια εικόνα του Λευκού Οίκου με τις λέξεις «In God we Trust» («Στον Θεό εμπιστευόμαστε»).

«Βόμβα» από Αμερικανό βουλευτή: Υπάρχουν 5 ομάδες δολοφόνων που στοχεύουν τον Ντόναλντ Τραμπ

 Τα ασημένια νομίσματα με βάρος 1 ουγγιά (περίπου 30 γραμμάρια) και καθαρότητας που φτάνει το 99,9% θα είναι διαθέσιμα την Τετάρτη, αναφέρει ο Guardian.

Ο Τραμπ έγραψε στο Truth Social το Σάββατο ότι τα νομίσματα ήταν «το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ νόμισμα που σχεδιάστηκε από εμένα - και κόπηκε με υπερηφάνεια εδώ στις ΗΠΑ».

Σαν γνήσιος έμπορος έλεγε στο βίντεο στο κοινωνικό του δίκτυο ότι «το νόμισμα είναι το μόνο που έχει σημασία: Αυτό το πανέμορφο, περιορισμένης έκδοσης νόμισμα τιμά το κίνημά μας, τον αγώνα μας για ελευθερία, ευημερία και το να βάζουμε την Αμερική πρώτα, βάζουμε πάντα την Αμερική πρώτα.

» Είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό συλλεκτικό αντικείμενο, είναι μια απόδειξη της ανθεκτικότητας και της δύναμης του αμερικανικού λαού, των Αμερικανών πατριωτών μας που αγαπάμε τόσο πολύ».

Η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι ο πρώην πρόεδρος χρειάζεται χρήματα καθώς η καμπάνια του συγκέντρωσε τον Αύγουστο το ένα τρίτο του ποσού που συγκέντρωσε η αντίπαλός του, Καμάλα Χάρις. Τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι η Χάρις – οικονομικά τουλάχιστον- σε καλύτερο σημείο.

Tags
Back to top button