Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ανακοίνωσε τους τρόπους αποζημίωσης των αποκλεισμένων επιβατών από την κακοκαιρία

Του τρόπους αποζημίωσης των επιβατών που παρέμειναν αποκλεισμένοι σε αμαξοστοιχίες κατά την κακοκαιρία «Ελπίς» ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Μετά από μια απίστευτη ταλαιπωρία, και με πολλούς συμπολίτες μας να έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο από τους χειρισμούς της πολιτείας κατά την κακοκαιρία Ελπίδα, σήμερα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε τους τρεις τρόπους που μπορούν να αποζημιωθούν οι επιβάτες, πως δηλαδή θα λάβουν το «κολοσσιαίο» ποσό των 1.000€ για την ταλαιπωρία τους την ψυχική και την σωματική. 

Τόσο άλλωστε την κοστολόγησαν.

Σε ανακοίνωσή της την Παρασκευή η εταιρεία αναφέρει ότι με πλήρη επίγνωση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας, προχωρά σε έκτακτη οικονομική στήριξη προς πλήρη εξόφληση των επιβατών, οι οποίοι που επηρεάστηκαν από τη διακοπή των δρομολογίων στις 24 και 25 Ιανουαρίου.

Η αποζημίωση των επιβατών μπορεί να γίνει:

- Με 1.000 ευρώ μετρητά ή

- Με κουπόνι απεριόριστης διάρκειας αξίας 1.150 ευρώ ή

- Με κουπόνι απεριόριστης διάρκειας αξίας 550 ευρώ και 500 ευρώ μετρητά.

Η εταιρία σημειώνει ότι παρά το γεγονός ότι η διαχείριση των υποδομών του σιδηροδρομικού δικτύου δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. προχωρά στην αποζημίωση των επιβατών σε συνέχεια εισήγησης του υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, ως ένα επιπλέον μέτρο.

Tags
Back to top button