Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 3/3 - Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ έχει προκηρύξει στάση εργασίας για αύριο Πέμπτη 3/3 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

«Κύριε Πρόεδρε, με ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ αποφασίστηκε η κήρυξη στάσης εργασίας για την Πέμπτη 03-03-2022 και για όλες τις ειδικότητες εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, από τις 10:00 π.μ έως τις 14:00 π.μ..

Ο λόγος που αναγκαζόμαστε να προσφύγουμε στην ενέργεια της κινητοποίησης, απορρέει από την κατάθεση τροπολογίας της Κυβέρνησης για ψήφιση στη Βουλή , ζητώντας επιστροφή χρημάτων από τους εργαζόμενους για την περίοδο 01/01/2016 έως τον 09/2017», αναφέρει στην επιστολή του προς τη διοίκηση του Οργανισμού το Συνδικάτο.

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ κάνει λόγο για αιφνιδιαστική κίνηση η οποία υποστηρίζει πως «τέτοιου είδους ενέργειες δεν βοηθούν στην επίλυση των όποιων προβλημάτων».

Μέσω της σχετικής ανακοίνωσης γίνεται γνωστό πως ο ΟΑΣΘ κινεί τις νομικές διαδικασίες προκειμένου η στάση εργασίας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική.

Εντελώς αιφνιδιαστικά και χωρίς προηγουμένως να υπάρξει οποιαδήποτε ειδοποίηση ή σχετική ενημέρωση, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ προκήρυξε νέα στάση εργασίας, για την Πέμπτη 3 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Ο ΟΑΣΘ κινεί τις νομικές διαδικασίες προκειμένου η στάση εργασίας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική, καθώς παραβιάζει ξεκάθαρα το νόμο και επιβαρύνει το κοινωνικό σύνολο.

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού και επισημαίνει προς το Συνδικάτο ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν βοηθούν στην επίλυση των όποιων προβλημάτων.

Tags
Back to top button