Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

Η Ρωσία εξετάζει την κρατικοποίηση επιβατικών αεροπλάνων Boeing κα Airbus ως απάντηση στις κυρώσεις

Η Ρωσία σχεδιάζει την κρατικοποίηση των αεροπλάνων Airbus και Boeing, ως απάντηση στις κυρώσεις που έχει υποστεί και στις αεροπορικές μεταφορές.

Αξιωματούχοι του υπουργείου Μεταφορών εξετάζουν λύσεις, έπειτα από την εντολή της Κομισιόν να τερματιστούν τα συμβόλαια ενοικίασης αεροπλάνων στη Ρωσία μέχρι τις 28 Μαρτίου.

Ο υπουργός Μεταφορών Igor Chalik συζητά το ενδεχόμενο της κρατικοποίησης των αεροπλάνων μαζί με αξιωματούχους διαφόρων εταιρειών και παραγόντων των μεταφορών.

Η Κομισιόν έχει απαγορεύσει την πώληση και ενοικίαση αεροπλάνων και του εξοπλισμού τους στο Κρεμλίνο, με σκοπό «την υποβάθμιση ενός βασικού τομέα της ρωσικής οικονομίας και της συνδεσιμότητας της χώρας», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο των κυρώσεων για την επέμβαση στην Ουκρανία.

«Η κρατικοποίηση του αεροπορικού στόλου είναι για εμάς το πιο ρεαλιστικό σενάριο, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές αυτή τη στιγμή», ανέφεραν σχετικά αξιωματούχοι του υπουργείου. Η επιλογή αυτή αναμένεται να εξεταστεί από τη ρωσική κυβέρνηση.

Ο στόλος των Airbus και Boeing φτάνει τα 491 αεροπλάνα, τα οποία το 2021 μετέφεραν 80 εκατομμύρια επιβάτες (το 72% της αεροπορικής κίνησης στη χώρα).

Tags
Back to top button