Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από ελληνικό έδαφος σε τρία νησιά

Τουρκικά μαχητικά αεσοκάφη σε αποστολή COMAO, δύο F-6 και δύο επίγειας κρούσης F-4E Terminator πέταξαν επάνω από Μακρονήσι, νήσους Ανθρωποφάγους (σύμπλεγμα Φούρνων και Αγαθονησίου.

Είχαν εισέλθει στο FIR Aθηνών νότια της Λέσβου.

Συγκεκριμένα, τα τουρκικά μαχητικά εισήλθαν στις 13:50 το μεσημέρι της Δευτέρας στο FIR Αθηνών νοτίως της Λέσβου. Τα δύο F-16 πραγματοποίησαν στις 14:14 υπέρπτηση πάνω από το Μακρονήσι, στις 14:15 πάνω από τους Ανθρωποφάγους και στις 14:17 πάνω από το Αγαθονήσι. Κάθε υπέρπτηση ήταν σε ύψος 19.000 ποδών. Τα τέσσερα αεροσκάφη βγήκαν από το FIR Αθηνών νοτιοανατολικά της Σάμου στις 14:18.

Tags
Back to top button