Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Έντονη κινητικότητα: Ενημέρωση ΕΕ για τουρκικές προκλήσεις και κύματα μεταναστών

Για την τουρκική προκλητικότητα στα σύνορα, αλλά και την πιθανή μελλοντική προσπάθεια εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού θα ενημερώσει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, τους Ευρωπαίους ομολόγους του, όπως ανέφερε προσερχόμενος στο Συμβούλιο Εσωτερικών Υποθέσεων στο Λουξεμβούργο.

Ειδικότερα, ο κ. Μηταράκης σημείωσε:

«Σήμερα στο Συμβούλιο Εσωτερικών Υποθέσεων θα ενημερώσω τους ομολόγους μου για την τουρκική προκλητικότητα στα σύνορα, την πιθανή μελλοντική προσπάθεια εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού γι’ αυτό είναι σημαντικό για εμάς να υπάρξει πρόοδος στους κανονισμούς που αφορούν την ασφάλεια των συνόρων, όπως ο κανονισμός Σένγκεν.

“Ομοίως είναι πολύ σημαντικό για εμάς σήμερα να υπάρξει πολιτική δήλωση του Συμβουλίου για το θέμα της αλληλεγγύης προς τις χώρες πρώτης υποδοχής με μετεγκαταστάσεις αιτούντων άσυλο και προσφύγων. Για πρώτη φορά η Ευρώπη βάζει επίσημα στο τραπέζι το θέμα της αλληλεγγύης».

Tags
Back to top button