Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Το μυστηριώδες αυτοκίνητο-φάντασμα του Μάντσεστερ, το 1930…

Ένα αυτοκίνητο-φάντασμα είχε ενσπείρει τον πανικό στην περιφέρεια του Μάντσεστερ, στην Αγγλία, κατά την άνοιξη του 1930, προκαλώντας δυστυχήματα. Το μυστηριώδες αυτό όχημα, το οποίο ήταν υπερβολικά ισχυρό και αφύσικα γρήγορο για τα δεδομένα της εποχής, οδηγούνταν από ένα φάντασμα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το αυτοκίνητο-φάντασμα εμφανιζόταν εντελώς ξαφνικά στις δημόσιες οδούς, προκαλούσε δυστυχήματα και κατόπιν, εξαφανιζόταν το ίδιο μυστηριωδώς. Το τελευταίο θύμα του ήταν μια γυναίκα, η κυρία Φίλις Κάουφμαν, η οποία συνοδευόταν από μια φίλη της. Η Φίλις οδηγούσε το αυτοκίνητό της προς το Σέφιλντ, όταν, ύστερα από μια στροφή, είδε τελείως αναπάντεχα μπροστά της ένα μαύρο όχημα, στο τιμόνι του οποίου καθόταν μια παράδοξη λευκή οντότητα. Τα χέρια της Φίλις Κάουφμαν παρέλυσαν από τον φόβο, έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητό της προσέκρουσε με ορμή πάνω σ’ έναν τοίχο. Η σφοδρή σύγκρουση προξένησε πυρκαγιά της μηχανής και οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν σοβαρά. Η συνεπιβάτιδα της Κάουφμαν δήλωνε ότι δεν είχε προλάβει να δει το αυτοκίνητο-φάντασμα, αλλά πρόλαβε να δει, δευτερόλεπτα πριν το δυστύχημα, μια απροσδιόριστη λευκή μορφή. Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 05/05/1930…
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ", στις 05/05/1930
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ”, στις 05/05/1930
Tags
Back to top button