Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Το μέντιουμ που επιτύγχανε με απόλυτη ακρίβεια τη διάγνωση ασθενειών…

Ένα καταπληκτικό φαινόμενο ζωικής ακτινοβολίας, που ξεπερνούσε σε διεισδυτικότητα ακόμα και τις ακτίνες Χ, παρουσίαζε η επιστήμων μαία και διορατική, Φιλία Καρακάση, όταν συγκέντρωνε όλη την ψυχική της ακτινοβολία πάνω σε σώματα ασθενών.

Σε κατάσταση ύπνωσης, πρόβαινε σε γενική εξέταση του πάσχοντος οργανισμού, εντόπιζε την πάθηση και έδινε την αιτιολογία της πάθησης.

Το συγκλονιστικότερο όλων ήταν ότι κατόρθωνε να επιτυγχάνει διαγνώσεις ακόμα και σε περιπτώσεις προ πολλού νεκρών. Ανακάλυπτε έτσι την πάθηση που τους προκάλεσε τον θάνατο και αναπαρίστανε έως και την επιθανάτιο αγωνία, που βίωναν οι άνθρωποι αυτοί πριν ξεψυχήσουν.

Επειδή η Φιλία Καρακάση κατείχε την επιστημονική ορολογία λόγω του επαγγέλματός της, έδινε σαφείς πληροφορίες και εξέταζε ολόκληρο τον εσωτερικό ανθρώπινο οργανισμό στη φωτεινή του υπόσταση. Επομένως, έβλεπε κάθε λεπτομέρεια της λειτουργίας των οργάνων κι αυτά τα όργανα, πίσω από τα κλειστά της βλέφαρα, σπινθήριζαν πάνω σ’ ένα σκοτεινό φόντο. Η εξαιρετική αυτή περίπτωση, όπως ήταν αναμενόμενο, μαγνήτισε το ενδιαφέρον του Ιατρικού Συλλόγου.

Τον Φεβρουάριο του 1953, τελέστηκε ένα πείραμα διαγνωστικής σε ιατρικό κύκλο, με διάμεσο τη Φιλία Καρακάση. Προς εξέταση της παρουσίασαν κάποιον ασθενή, ο οποίος παρακολουθούνταν από γνωστό υφηγητή του Πανεπιστημίου.

Η Καρακάση, βυθισμένη σε ύπνωση, άρχισε την εξέταση από τον εγκέφαλο, μετά το αναπνευστικό σύστημα και ύστερα το κυκλοφορικό σύστημα. Τελικά, εντόπισε αορτικό ανεύρυσμα, δίνοντας τα ακριβή χιλιοστά της έκτασής του. Κατεβαίνοντας στα άλλα όργανα, ήπαρ, χοληδόχο κύστη, στομάχι, πάγκρεας, σταμάτησε στους νεφρούς και εκεί ανακάλυψε μετάθεση του ενός νεφρού και πτώση του.

Αφού ολοκλήρωσε την εξέταση του υλικού σώματος, προχώρησε στην εξέταση του «ψυχικού σώματος» και της «μαγνητικής αύρας», η οποία είναι η αύρα υγείας που περιβάλλει κάθε σώμα. Έτσι, παρατήρησε διαταραχή της ακτινοβολίας και γενική εξασθένηση στα σημεία όπου υπήρχαν οι παθολογικές βλάβες. Το «ψυχικό φως», λόγω ηθικού πλήγματος, φαινόταν άτονο στον συγκεκριμένο ασθενή.

Οι μελέτες του ιατρικού Συλλόγου στη Φιλία Καρακάση απέδειξαν ότι δεν έκανε ανάγνωση σκέψης, όπως συχνά συνέβαινε με άλλους διορατικούς ανθρώπους, καθώς εκείνη διέγνωσε παθήσεις, που ούτε γνώριζαν οι ασθενείς και ούτε καν είχαν υποψιαστεί οι ιατροί τους.

Η Καρακάση διέμενε στη Νέα Φιλαδέλφεια και επιδιδόταν στη διαγνωστική μέσω ύπνωσης, μόνο όταν της έμενε χρόνος από τις επαγγελματικές ασχολίες της ως μαίας, οι οποίες δεν της επέτρεπαν να αφιερωθεί εξ ολοκλήρου με το εξαιρετικά σπάνιο χάρισμά της.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», στις 12/02/1953…

Tags
Back to top button