Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Το καυτό φιλί που αντάλλαξαν Ryan Reynolds - Andrew Garfield στις χρυσές σφαίρες (βίντεο)

Θα πρέπει να ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για τον Andrew Garfield βλέποντας την πρώην αγαπημένη του Emma Stone να είναι ζευγάρι στο La La Land με τον νικητή της βραδιάς Ryan Gosling.

Ευτυχώς όμως που έχει καλούς φίλους που τον σκέφτονται. Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκε ο Ryan Reynolds ο οποίος άδραξε την ευκαιρία ον άρπαξε και του έδωσε ένα καυτό φιλί στο στόμα την ώρα που ο Ryan Gosling ανέβαινε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του. 

Το «ζευγάρι» καθόταν στο ακροατήριο όταν η κάμερα στράφηκε προς το τραπέζι τους τη στιγμή που μοιράζονταν ένα καυτό φιλί.

Tags
Back to top button