Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με Γκουτιέρες και Γιούνκερ για το Κυπριακό

Οι επικοινωνίες έγιναν ενόψει της νέας φάσης στην οποία εισέρχεται η Διάσκεψη της Γενεύης από τις 18 Ιανουαρίου

Τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες και τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αντικείμενο το Κυπριακό και ειδικότερα τη νέα φάση της διαπραγμάτευσης στην οποία μπαίνει η διάσκεψη της Γενεύης από τις 18 Ιανουαρίου. 

Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του πρωθυπουργού, ο κ.Τσίπρας «υπογράμμισε την προσήλωση της ελληνικής κυβέρνησης στην εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης, στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ και της ιδιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μιας λύσης με κατάργηση των εγγυήσεων και αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων, που θα είναι προς όφελος του συνόλου του Κυπριακού λαού, και της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή».

Tags
Back to top button