Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Θ.Φωτίου: «Κανένας συμπολίτης μας δεν έμεινε ακάλυπτος τα δύο προηγούμενα χρόνια»

Κανονικά πιστώνονται οι λογαριασμοί των δικαιούχων για την κάρτα σίτισης, για τον Ιανουάριο μέχρι και αύριο, υπογράμμισε, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου.

Μιλώντας στον Πρακτορείο 104,9 Fm, διευκρίνισε παράλληλα ότι οι όποιες καθυστερήσεις οφείλονται αποκλειστικά σε τεχνικά θέματα, τα οποία αποκαθίστανται.

Η κ. Φωτίου σημείωσε ότι από τον Φεβρουάριο θα ισχύσει το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, το οποίο καλύπτει περίπου 300.000 οικογένειες. Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις της αναπληρώτριας υπουργού «οι δικαιούχοι του ΚΕΑ, εκτός του χρηματικού ποσού που τους πιστώνεται, γίνονται αμέσως δικαιούχοι ελεύθερης πρόσβασης στο σύστημα υγείας, στα κοινωνικά παντοπωλεία, σε όλες τις κοινωνικές δομές του ΕΣΠΑ, ενώ τα παιδιά τους γίνονται δεκτά σε παιδικούς σταθμούς και στα σχολικά γεύματα».

«Σε μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία μέσω του ΚΕΑ προχώρησε το υπουργείο Εργασίας» είπε η κ. Φωτίου, διευκρινίζοντας πως το πρόγραμμα υποχρεούται να βρει εργασία μέσα στο 2017 για το 10% των άνεργων δικαιούχων.

Καταλήγοντας η κ. Φωτίου τόνισε: «Να μην ανησυχεί κανείς. Όπως δεν αφήσαμε κανέναν συμπολίτη μας ακάλυπτο τα δύο προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα δεν θα αφήσουμε κανέναν».

Η αναπληρώτρια υπουργός εξέφρασε την ελπίδα, η επόμενη χρονιά να βρει πολύ λιγότερους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Tags
Back to top button