Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Θεσσαλονίκη: Επαφές του Πρωθυπουργού για ζητήματα κοινωνικής πολιτικής

 Από το Γραφείο του στη Θεσσαλονίκη εργάζεται, από το πρωί, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται από χθες το βράδυ στην πόλη.

   Ο πρωθυπουργός έχει τηλεφωνικές επαφές, ενώ μαζί του είναι ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων.

   Έξω από το υπουργείο είχαν συγκεντρωθεί εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Λιμάνι και στα καταστήματα Καρυπίδης, οι οποίοι επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την επικεφαλής του Γραφείου Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, Κατερίνα Νοτοπούλου και ζήτησαν συνάντηση με τον κ. Τσίπρα.

   Από το Γραφείο του Πρωθυπουργού τους ενημέρωσαν ότι, λόγω φόρτου, δεν μπορεί να τους δεχτεί σήμερα ο κ. Τσίπρας και αυτό θα γίνει σε άλλη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη, οπότε και αποχώρησαν οι εργαζόμενοι.

   Στις 12, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί τα γραφεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down στην Καλαμαριά και στη 1μ.μ. θα συναντηθεί με προσφυγόπουλα από δομές φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης, την ώρα που θα επισκέπτονται τον "Αστερόκοσμο" στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo.

Tags
Back to top button