Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Θ. Θεοχαρόπουλος: «Οι καθυστερήσεις στην διαπραγμάτευση θα φέρουν περισσότερα μέτρα»

«Όσο η κυβέρνηση αργεί να κλείσει τη διαπραγμάτευση, σε κάθε μήνα που έπεται, έχει να αντιμετωπίσει περισσότερα μέτρα, είναι σε πιο δύσκολη κατάσταση η χώρα», δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Όσο καθυστερεί η διαπραγμάτευση, η χώρα μας, επειδή δεν έχει χρήματα, είναι αυτή η οποία βρίσκεται στη δεινή διαπραγματευτική θέση και στο τέλος αναγκάζεται να δεχθεί περισσότερα», ανέφερε ο κ.Θεοχαρόπουλος και πρόσθεσε: «Η λύση θα ήταν να κλείσει τώρα, τον Φεβρουάριο, η διαπραγμάτευση και η αξιολόγηση χωρίς τα απαράδεκτα μέτρα, τα οποία έχουν μπει εδώ και πολύ καιρό στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ενώ δεν υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα. Κάθε μήνα που περνάει υπάρχουν και νέες αιτιάσεις».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ χαρακτήρισε αναποτελεσματική την κυβέρνηση «και στη διαπραγμάτευση και στην εσωτερική πολιτική σκηνή, στα θέματα καθημερινότητας», εκφράζοντας την άποψη ότι «μία τέτοια κυβέρνηση το μόνο που έχει να κάνει είναι να φύγει». Σημείωσε, δε, ότι ο τόπος «δεν χρειάζεται νέο γύρο ψευδαισθήσεων», εκτιμώντας πως «καμία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είτε μονοκομματική, είτε με οριακές πλειοψηφίες, δεν μπορεί να αποτελεί λύση για τον τόπο».

«Η λύση είναι πολιτική αλλαγή με εθνική συνεννόηση. Καμία άλλη διαδικασία δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα τόσο μεγάλα προβλήματα που έχει σήμερα. Δεν είμαστε σε φυσιολογικές συνθήκες», τόνισε.

Tags
Back to top button