Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Το "οκ" έδωσε ο Πλακιάς για τη συναυλία – «Η φωνή σας να ακουστεί έως τον ουρανό»

Ο Νίκος Πλακιάς συμφώνησε με την απόφαση των αρμόδιων φορέων ώστε να γίνει η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών. Μάλιστα, προχώρησε σε κάλεσμα ενότητας.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε στις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στην πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, ανέβασε μία ανάρτηση στα social media λέγοντας «ναι» στην απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μουσείων που είχε γνωμοδοτήσει θετικά στο σχετικό αίτημα παραχώρησης του Καλλιμάρμαρου για τη διοργάνωση της συναυλίας.

«Έμαθα ότι η εκδήλωση θα γίνει. Δέχομαι την απόφαση των αρμοδίων φορέων που πήραν την τελική απόφαση» ανέφερε αρχικά για να στείλει στη συνέχεια μήνυμα ενότητας. 

Απευθυνόμενος στους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν, τούς κάλεσε να βάλουν όσο πιο πολύ δύναμη μπορούν στη φωνή τους για να ακουστεί έως τον ουρανό. Τέλος, ευχήθηκε από καλή επιτυχία από την καρδιά του, όπως χαρακτηριστικά έγραψε. 

Σημειώνεται πως νωρίτερα, το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων άναψε το πράσινο φως στο αίτημα του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, για την παραχώρηση του Καλλιμάρμαρου, με σκοπό την διοργάνωση, στις 11 Οκτωβρίου, συναυλίας μνήμης. 

«Κατέβασα την ανάρτηση για ασφαλιστικά μέτρα»

Δύο ώρες πριν από την απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού, ο κ. Πλακιάς εξηγούσε ότι κατέβασε ανάρτησή του στο «Χ» για ασφαλιστικά μέτρα κατά των καλλιτεχνών που θα δώσουν το «παρών» στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

«Την ανάρτηση για τα ασφαλιστικά την κατέβασα. Διότι πολλά σχόλια ζήτησαν την συμφιλίωση και το να σταματήσω να ρίχνω και άλλο λάδι στην φωτιά. Πολλά ήταν πολύ συγκινητικά. Οπότε κάπου εδώ τέλος με αυτό το θέμα. Ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι πώς να γίνει και αν γίνει».

Tags
Back to top button