Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Τα πτώματα των τζιχαντιστών στους δρόμους της Μοσούλης (σκληρές εικόνες)

«Τους αφήνουμε να τους φάνε τα σκυλιά», λέει ένας στρατιώτης του ιρακινού στρατού, μιλώντας λίγα μέτρα μακριά από τα πτώματα τριών βομβιστών αυτοκτονίας του ISIS στη Μοσούλη.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μύγες και άλλα ζωύφια έχουν καλύψει τα πτώματα των στρατιωτών του ISIS, τα οποία έχουν αφεθεί να σαπίζουν στους κεντρικούς δρόμους της Μοσούλης, με τον ιρακινό στρατό να αφήνει με αυτό τον τρόπο ένα ανατριχιαστικό μήνυμα στους υπόλοιπους στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους.

Τα πτώματα κείτονται στο οδόστρωμα για δύο εβδομάδες και ο ιρακινός στρατός δηλώνει ότι δεν έχει σκοπό να θάψει τους τζιχαντιστές, ενώ θέλει να δουν καλά αυτή την εικόνα, με τα μαυρισμένα πτώματα που είναι σε αποσύνθεση, όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.

«Θα αφήσουμε τους τρομοκράτες εκεί», λέει ο Ibrahim Mohamed, ένας Ιρακινός στρατιώτης που στεκόταν λίγα μέτρα δίπλα από τα πτώματα τριών τζιχαντιστών, αγνοώντας την έντονη δυσοσμία.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες:


Tags
Back to top button