Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Τα πολυτελή διαμερίσματα του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Μανχάταν (φωτό)

Στο μέλλον, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα ξέρει πού να μείνει όταν θα συμμετέχει στα επόμενα πρωταθλήματα του US Open.

Η Wall Street Journal αποκαλύπτει ότι ο Σέρβος μόλις αγόρασε δύο διαμερίσματα σε ένα κτίριο που βρίσκεται στην καρδιά του Μανχάταν, έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ. Βρίσκειται ακόμη υπό κατασκευή το υπερπολυτελές κτίριο 30 ορόφων και θα είναι έτοιμο το 2018.

Πρόκειται ουσιαστικά για δίδυμους πύργους, στο 565 Broome στη συνοικία Soho του Μανχάταν, συγκλονιστικής ομορφιάς, τους οποίους σχεδίασε ο ιταλός αρχιτέκτονας Renzo Piano.

«Λατρεύω το σχέδιο αυτών των δύο πύργων και το μέρος είναι μοναδικό. Η Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι βρίκονται στη λίστα των ταξιδιών μου κάθε χρόνο και είναι φανταστικά μέρη», σχολίασε ο «Nole» ο οποίος στα διαμερίσματά του θα έχει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και ειδικό χώρο για τα παιδιά. Επίσης τα διαμερίσματα διαθέτουν εσωτερικό κήπο, κήπο στην ταράτσα και απίστευτη θέα στον ποταμό Χάντσον και στις συνοικίες Σόχο και Τριμπέκα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν χρειάστηκε να αδειάσει τον λογαριασμό του για να αγοράσει αυτά τα διαμερίσματα ούτε να κάνει τρέλες. Από την αρχή της καριέρας του έχει κερδίσει πάνω από 107 εκατομύρια δολάρια, ενώ αυξάνει τα κεφάλαιά του με διαφημιστικά συμβόλαια μακράς διάρκειας, αξίας 34 εκατομυρίων δολαρίων για το 2016.

Tags
Back to top button