Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης: Μάσκες στους εξωτερικούς χώρους - Rapid κάθε μέρα και στο... βάθος lockdown;

Σε όλη Ευρώπη οι κυβερνήσεις παίρνουν νέα μέτρα και συζητούν το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown. Η μετάλλαξη της Μποτσουάνα τους προσέφερε μιας εξαιρετική αφορμή. Στο πλαίσιο αυτό και η κυβέρνηση Μητσοτάκη  αυτήν την ώρα εξετάζει νέα μέτρα, υποτίθεται προκειμένου να σωθούν τα Χριστούγεννα.

Σε περίπτωση λοιπόν που το επιδημιολογικό προφίλ της Ελλάδας επιβαρυνθεί ακόμη παραπάνω, η κυβέρνηση έχει στη φαρέτρα της και πρόσθετα μέτρα.

Αυτά είναι:

  • Τα rapid tests για τους ανεμβολίαστους να αυξηθούν από δύο σε τρία την εβδομάδα, με ταυτόχρονη απαίτηση να είναι ημερήσια και όχι 48ωρου.
  • Επαναφορά της υποχρεωτικής χρήση μάσκας σε όλους τους εξωτερικούς χώρους.
  • Αποκλεισμός των ανεμβολίαστων και από εξωτερικούς χώρους της εστίασης και της ψυχαγωγίας ακόμη και αν έχουν rapid test.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να η χρήση μάσκας να επιστρέψει παντού: και σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους για εμβολιασμένους και μη, με ταυτόχρονη επαναφορά της τηλεργασίας ως έναν βαθμό.

Ασφαλώς αν τα μέτρα αυτά εφαρμοστούν η κυβέρνηση αναλαμβάνει το κόστος της βέβαιης κοινωνικής έκρηξης...

Tags
Back to top button