Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στην Κύπρο για την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου θα γιορτάσει φέτος η Κυπριακή Δημοκρατία την επέτειο της ανεξαρτησίας της.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη θα δεχθούν το χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης την 1η Οκτωβρίου.

Η Πρόεδρος Σακελλαροπούλου, στη διάρκεια της επίσκεψής της, θα αναγορευθεί σε επίτιμη διδάκτορα της σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Αυτή θα είναι η πρώτη από τις δύο σημαντικές επισκέψεις που καταγράφονται στο πολιτικό ημερολόγιο για τον μήνα Οκτώβριο, όπως αναφέρουν τα Κυπριακά ΜΜΕ

Η δεύτερη, θα είναι στις 23 του ερχόμενου μήνα και θα έχει ευρωπαϊκό χαρακτήρα. Πρόκειται για την επίσκεψη του νέου Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα.

Ο Αντόνιο Κόστα είχε και στο παρελθόν επισκεφθεί την Κύπρο ως πρωθυπουργός της Πορτογαλίας. Είναι η πρώτη επίσκεψη του στο νησί υπό την ιδιότητα του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Tags
Back to top button