Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πύρινη κόλαση» στη Σέριφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες- Σπεύδουν δυνάμεις από Αθήνα και Σύρο (Βίντεο)

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στη Σέριφο.

Δε σταματά η φωτιά στη Σέριφο: Νέο μήνυμα από το «112» - Απομάκρυνση από συνολικά οκτώ οικισμούς (Βίντεο)

Η φωτιά ξεκίνησε από χαμηλή βλάστηση και εξαιτίας των ισχυρότατων ανέμων, που φτάνουν αυτή την ώρα μέχρι και τα 10 μποφόρ στην περιοχή, εξαπλώθηκε ταχύτατα με την κατεύθυνση του πύρινου μετώπου, να αλλάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η «πύρινη κόλαση» γρήγορα επεκτάθηκε σε βραχώδη έκταση στο βουνό και απείλησε κατοικημένες περιοχές με το 112 να στέλνει τρία μηνύματα για εκκένωση οικισμών στους πολίτες.

Ειδικότερα στις 21:01 εστάλη μήνυμα που αναφέρει: «Πυρκαγιά στη Σέριφο. Αν βρίσκεστε στις περιοχές Ράμος, Λιβαδάκια, Καράβι, απομακρυνθείτε προς Λιβάδι.»

Νωρίτερα στις 19:34 είχε σταλεί μήνυμα σε όσους βρίσκονταν στις περιοχές Κουταλάς, Γάνεμα, Βάγια, Καλό Αμπέλι με την οδηγία να κατευθυνθούν προς τη Χώρα της Σερίφου μέσω Κουτάλα.

Το πρώτο μήνυμα του 112 στάλθηκε στις 18:29 και ανέφερε: «Πυρκαγιά στην Σέριφο. Αν βρίσκεστε στις περιοχές Ράμος και Λιβάδι απομακρυνθείτε προς Σέριφο».

 

Tags
Back to top button