Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Στ. Κοντονής: «Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω για το θέμα της Novartis»

«Πάρα πολύ σοβαρή εξέλιξη» η ενεργοποίηση διαδικασίας δικαστικής συνδρομής στην υπόθεση Novartis, σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή. «Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω και για αυτό κάποιοι βιάζονται να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ», δηλώνει σε συνέντευξή του.

Έρευνα «σε όλα τα επίπεδα, σε βάθος και με γρήγορους ρυθμούς» για την υπόθεση Novartis διαβεβαιώνει ότι θα διεξαχθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά» που δημοσιεύεται σήμερα.

Η κυβέρνηση κινητοποιήθηκε άμεσα, παραπέμποντας την υπόθεση στη Δικαιοσύνη για να διερευνηθεί σε βάθος, τη στιγμή μάλιστα, που υπάρχει σε εξέλιξη δικαστική έρευνα στις ΗΠΑ, σημειώνει ο αρμόδιος υπουργός, που επισημαίνει επιπλέον: «Από μόνη της η ενεργοποίηση της διαδικασίας δικαστικής συνδρομής, για την αναζήτηση σοβαρών στοιχείων που αφορούν τη χώρα μας και που αυτή την ώρα υπάρχουν στα χέρια των Αμερικανικών αρχών, είναι μια πάρα πολύ σοβαρή εξέλιξη».

Επικαλούμενος την απόλυτη μυστικότητα της εισαγγελικής έρευνας απαντά πως δεν γνωρίζει αν εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα και τι επιπέδου κρατικοί αξιωματούχοι, η έρευνα ωστόσο θα πρέπει να κατατείνει στη διερεύνηση για «το αν και σε ποιο βαθμό υπήρξαν χρηματισμοί δημόσιων λειτουργών εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου».

Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά της σημερινής κυβέρνησης από εκείνες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τονίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης, αφού εννοεί, όπως αναφέρει, τη δέσμευσή της ότι η δικαστική διερεύνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος. «Σήμερα εξαιτίας του γεγονότος ότι εξετάζονται αυτές οι υποθέσεις και ξέρουν όλοι ότι δεν θα κάνουμε βήμα πίσω, ορισμένοι βιάζονται για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μη νομίζετε ότι οι προθέσεις των πολιτικών ανταγωνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι άσχετες με την πορεία αυτών των ζητημάτων», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button