Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό περιστατικό στην Ιερά Οδό: Mηχανοδηγός τρένου σταματά τον συρμό για να επιπλήξει ελεγκτή διάβασης που ήταν αφηρημένος

να σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στη διάβαση τρένου στη διασταύρωση Ιεράς Οδού και Κωνσταντινουπόλεως, μία από τις πιο επικίνδυνες διαβάσεις της Αθήνας, όπου έχουν σημειωθεί επανειλημμένα ατυχήματα στο παρελθόν.

Μηχανοδηγός τρένου σταμάτησε αιφνίδια τον συρμό για να επιπλήξει ελεγκτή διάβασης, με το βίντεο του συμβάντος να ανεβαίνει λίγη ώρα αργότερα σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με το υλικό που δημοσιεύθηκε στο TikTok, το οποίο κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας, ο μηχανοδηγός φαίνεται να «κοκαλώνει» τον συρμό κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια, εμφανίζεται να ανοίγει το παράθυρο της καμπίνας του και να ζητά εξηγήσεις από τον ελεγκτή της διάβασης, ο οποίος φέρεται, την ώρα που περνούσε το τρένο, να ήταν απορροφημένος στο κινητό του τηλέφωνο. Η αμέλεια αυτή φαίνεται πως προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του μηχανοδηγού, ο οποίος, αν και υπεύθυνος για την ασφαλή διέλευση του τρένου, θεώρησε αναγκαίο να διακόψει τη διαδρομή για να απευθυνθεί στον ελεγκτή.

Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ήταν έντονη, με τον ελεγκτή να φαίνεται ξαφνιασμένος από την αντίδραση του μηχανοδηγού.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε ένα σημείο που είναι γνωστό για τα πολλαπλά τροχαία και ατυχήματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Η διασταύρωση Ιεράς Οδού και Κωνσταντινουπόλεως έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο επικίνδυνες διαβάσεις τρένων στην Αθήνα, γεγονός που αυξάνει τις απαιτήσεις για αυξημένη επαγρύπνηση και τήρηση των κανόνων ασφαλείας.

Το περιστατικό υπογραμμίζει την ανάγκη για αυστηρότερους ελέγχους στις διαβάσεις τρένων και την ενίσχυση της εκπαίδευσης των υπαλλήλων που διαχειρίζονται αυτές τις διαδικασίες. 

Tags
Back to top button