Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Ουκρανία μητέρα και κόρη που πνίγηκαν στην Κέρκυρα-Πήγε η μία να βοηθήσει την άλλη

Σήμερα πρωί Δευτέρας, σημειώθηκε τραγωδία στην Κέρκυρα, στο Σιδάρη, καθώς δύο γυναίκες πνίγηκαν στη θάλασσα καθώς κολυμπούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μάνα και κόρη από την Ουκρανία, ηλικίας 72 και 32 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό, η μία πήγε να βοηθήσει την άλλη που κολυμπούσε στο σημείο Αποτρυπητή και δεν τα κατάφερε καμία από τις δύο.

H τραγωδία με τις δύο τουρίστριες που πνίγηκαν στην Κέρκυρα


Οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στην Κέρκυρα για τουρισμό και διέμεναν σε ξενοδοχείο στο Σιδάρι, όπως γράφει το τοπικό kerkyrasimera.gr. Όταν κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν κάλεσαν το 112 και το Λιμενικό δηλώνοντας ότι βρίσκονται σε δυσχερή θέση στη θάλασσα.

Καθώς στο σημείο φυσούσαν ισχυροί άνεμοι και η προσέγγιση δια θαλάσσης ήταν αδύνατη κινητοποιήθηκαν και δυνάμεις της πυροσβεστικής για διάσωσή τους από τη στεριά. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο επιχείρησαν την προσέγγισή τους από τα βράχια. Παρά τις προσπάθειές τους όταν έφθασαν στο σημείο εντόπισαν τις δύο γυναίκες ακίνητες και όταν τις ανέσυραν διαπίστωσαν το θάνατό τους.

Όπως γράφει το επίσης τοπικό μέσο enimerosi.com, το οποίο δημοσιεύει και τις παρακάτω φωτογραφίες, το τραγικό γεγονός αποδίδεται στη θαλασσοταραχή που επικρατεί

στο σημείο το οποίο είναι εκτεθειμένο στους βόρειους ανέμους. Κατά τις ίδιες πληροφορίες έπνεαν άνεμοι πέντε μποφόρ.

 

Tags
Back to top button