Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Σον Πεν: Προσπαθεί να ξεφύγει από την Ουκρανία... περπατώντας προς τα σύνορα της Πολωνίας (φώτο)

Ο 61χρονος ηθοποιός, Σον Πεν, ενημέρωσε το κοινό του μέσω Twitter, ότι εκείνος και οι συνάδελφοί του εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους και προσπαθούν να περπατήσουν μέχρι τα πολωνικά σύνορα καθώς βρίσκονταν στην Ουκρανία για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει.

Ο διάσημος ηθοποιός φόρεσε στρατιωτικό εξοπλισμό και επισκέφθηκε τα ουκρανικά στρατεύματα και τον πρόεδρο Ζελένσκι, καταγράφωντας παράλληλα, όλα όσα συνέβαιναν.

Ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο 61χρονος ηθοποιός προσπάθησε να βρει τρόπο διαφυγής. Ο Σον Πεν γνωστοποίησε τη φυγή του, μέσα από μία ανάρτηση στο Twitter. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ο ίδιος με μία βαλίτσα στο χέρι και πίσω του έχει σχηματιστεί μία αλυσίδα από αυτοκίνητα που φεύγουν από τη χώρα.

«Εγώ και δύο συνάδελφοί μου περπατήσαμε χιλιόμετρα μέχρι τα πολωνικά σύνορα. Αφού εγκαταλείψαμε το αυτοκίνητό μας στην άκρη του δρόμου. Σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα σε αυτή τη φωτογραφία μεταφέρουν γυναίκες και παιδιά μόνο, στα περισσότερα χωρίς να διακρίνονται αποσκευές, και το μόνο αξίας σε αυτούς τους ανθρώπους είναι ένα αυτοκίνητο».

Για τον Σον Πεν, ο πόλεμος είναι ένα «βάρβαρο λάθος», όπως ανέφερε σε προηγούμενες δηλώσεις του. Ο ίδιος μάλιστα, έχει εκφραστεί δημόσια για τα όσα υφίσταται ο λαός της Ουκρανίας, λέγοντας:

«Είναι ήδη ένα βάναυσο λάθος με ραγισμένες ζωές και ραγισμένες καρδιές, και αν δεν υποχωρήσει, πιστεύω ότι ο Ρώσος πρόεδρος, ο κ. Βλαντιμίρ Πούτιν θα έχει κάνει το πιο φρικτό λάθος σε βάρος ολόκληρης της ανθρωπότητας», είπε.

Tags
Back to top button