Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη! Αυτά τα ανθρώπινα πόδια λέγεται ότι σέρβιρε κινέζικο εστιατόριο στην Ιταλία

Σοκ έχει προκληθεί στην παγκόσμια κοινή γνώμη από τη φωτογραφική καταγγελία ενός σερβιτόρου σε κινέζικο εστιατόριο στην Πάντοβα της Ιταλίας, ότι σέρβιρε ανθρώπινα πόδια σε πελάτες.

Ο σερβιτόρος ανάρτησε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία, που ισχυρίζεται ότι την τράβηξε μέσα στην κουζίνα του κινέζικου, όπου δύο ανθρώπινα πόδια βρίσκονται μέσα σε ένα μπλε μπολ έτοιμα για μαγείρεμα.

Τα πόδια μαγειρεύτηκαν και σερβιρίστηκαν, σύμφωνα με την καταγγελία, ως πόδια αρκούδας -που αποτελούν κινέζικη λιχουδιά.

Ο σερβιτόρος ισχυρίζεται ότι αυτά τα πόδια μαγειρεύτηκαν για μια παρέα ενός Σλοβένου και των φίλων του που πήγαν στο εστιατόριο.

Μόλις είδε τη φωτογραφία στο διαδίκτυο ένας τακτικός Ιταλός πελάτης του εστιατορίου το ανέφερε στις ιταλικές Αρχές.

Αμέσως το ιταλικό υγειονομικό έκανε έφοδο στο εστιατόριο όπου βρήκε ποσότητες κρέατος και κατεψυγμένων ψαριών αμφίβολης προέλευσης.

Τα ψυγεία και τα πατώματα της κουζίνας του εστιατορίου ήταν απελπιστικά βρώμικα επίσης.

Βρέθηκαν ακόμα βατραχοπόδαρα και καβούρια που είχαν λήξει.

Η ιταλική Αστυνομία επιστράτευσε ιατροδικαστή για τη φωτογραφία με τα πόδια, ο οποίος είπε ότι «μοιάζουν ανθρώπινα» αλλά ακόμα ερευνάται η φωτογραφία και η προέλευσή της.

Πηγή: tribune.gr

Tags
Back to top button