Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σοκ στη Μαγιόρκα: Γερμανός κακοποίησε σεξουαλικά άλλον άντρα με μήλο-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στη Μαγιόρκα συνέλαβαν Γερμανό ως ύποπτο για σεξουαλική επίθεση καθώς άνδρας που γνώρισε στην εφαρμογή γκέι γνωριμιών Grindr, κατέληξε στο νοσοκομείο κακοποιημένος.

Ο ασθενής χρειάστηκε να ζητήσει ιατρική βοήθεια, αφού υπέστη σοβαρά τραύματα, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Πώς έγινε το περιστατικό στην Μαγιόρκα


Οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν το περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης αφού ο άνδρας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει ότι είχε κακοποιηθεί, αφού είχε ναρκωθεί κατά τη διάρκεια ενός «εκτός ελέγχου» σεξουαλικού παιχνιδιού στην πόλη της Μαγιόρκα.

Τοπικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το θύμα είχε συμφωνήσει σε κάποιες «ανορθόδοξες» σεξουαλικές πρακτικές, αλλά όχι σε αυτού του είδους την κακοποίηση.

Συνελήφθη ο άνδρας της σεξουαλικής επίθεσης


Η αστυνομία επιβεβαίωσε τη σύλληψη του Γερμανού την Τετάρτη, λέγοντας ότι η έρευνα για τους ισχυρισμούς του άνδρα βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Γερμανός συλληφθείς ζει στη Μαγιόρκα και η φερόμενη σεξουαλική επίθεση λέγεται ότι σημειώθηκε στο σπίτι του στην Πάλμα.

Πηγή της Εθνικής Αστυνομίας δήλωσε: «Συνεχίζουμε την έρευνα παρά τη σύλληψη». Τέλος, ο Γερμανός συλληφθείς είναι πιθανό να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση μετά την εμφάνισή του στο δικαστήριο, εν αναμονή της έκβασης της ποινικής έρευνας.

Tags
Back to top button