Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Σ.Λυκούδης: «Τέτοιου είδους κινήσεις με τρομάζουν»

«Τέτοιου είδους κινήσεις με τρομάζουν» δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον ΔΟΛ 

Ιδιαίτερα αιχμηρός κατά της κυβέρνησης αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον ΔΟΛ εμφανίζεται ο Σπύρος Λυκούδης αποδίδοντας επί της ουσίας το Μαξίμου τακτικές καθεστώτος.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του Ποταμιού σε συνέντευξη του στον ρ/ σ Αθήνα 9.84 ερωτηθείς αν τον αιφνιδίασε η επιστροφή του Βασίλη Μουλοπουλου στο Συγκρότημα αναφέρει «η επιθετικότητα της κίνησης με εξέπληξε. Το όνομα όχι... Κάνω προσπάθεια για να μην αποδεχθώ ότι τελικά δεν έχουμε απλώς μια κακή κυβέρνηση αλλά ότι έχουμε ένα καθεστώς. Δεν θέλω να το δεχθώ αλλά τέτοιου είδους κινήσεις με τρομάζουν». 

Ο επικεφαλής των ΜΕΤΑρρυθμιστων της Αριστεράς απάντησε και σε όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει σχέδιο στήριξης των επιχειρήσεων ΜΜΕ. Ο κ. Λυκούδης εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τις προθέσεις του αρχηγού της κυβέρνησης τονίζοντας ότι δεν ξέρει κατά ποσό είναι ειλικρινής μια πρόταση από μια κυβέρνηση που έχει εκδηλώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την χειραγώγηση των Μέσων. 

Ερωτηθείς τέλος και για την νέα απώλεια στο Ποτάμι μετά την ανακοίνωση της Δράσης ότι θα συστρατευθεί με την ΝΔ έκανε λόγο για προδιαγεγραμμένες εξελίξεις . Απέδωσε τις αποχωρήσεις στην έλλειψη πολιτικής συνοχής αλλά και ταυτότητας που είχε έξ αρχής  το Ποτάμι.

Tags
Back to top button