Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Σ.Λυκούδης: «Αρχηγός σε μη υπάρχον κόμμα, εγώ δεν ξέρω να έχει υπάρξει στον πλανήτη»

Ο βουλευτής του Ποταμιού βλέπει με συμπάθεια κάθε κίνηση, αλλά «θέλω να ξέρω που στοχεύει»

Θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς παίρνει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης.

Σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ερωτηθείς για τις κινήσεις τόσο στο χώρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης όσο και για την πρωτοβουλία των τριών πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ, ο Σπύρος Λυκούδης υπογραμμίζει ότι βλέπει με συμπάθεια κάθε πολιτική κίνηση που βοηθάει στην ανάπτυξη στο χώρο της κεντροαριστεράς.

«Θέλω όμως να ξέρω που στοχεύει» υπογραμμίζει και προσθέτει «αν στοχεύει στην ενότητα του χώρου, μπράβο, θετικά χαρακτηριστικά έχει, να βοηθήσουν όλοι. Αν η στόχευση είναι ένα άλλο πολιτικό μαγαζί, θα έλεγα ότι αυτό δεν συμβάλει στην ενότητα».

Ο επικεφαλής των ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς εκφράζει τον προβληματισμό του και για το ζήτημα ηγεσίας αυτού του χώρου. Επαναλαμβάνει ότι είχε διατυπώσει τις διαφωνίες του για την αντίληψη τόσο του Σταύρου Θεοδωράκη όσο και της Φώφης Γεννηματά ότι πρέπει να αναζητηθεί ο τρόπος εκλογής του αρχηγού και αφού εκείνος βρεθεί να ξεκινήσουν οι διαδικασίες συγκρότησης του κόμματος. «Αρχηγός σε μη υπάρχον κόμμα, εγώ δεν ξέρω να έχει υπάρξει στον πλανήτη» λέει χαρακτηριστικά. Δεν κρύβει πάντως ότι «δεν υπάρχει μεγάλη πολιτική προσωπικότητα που θα έπαιρνε αυτόν τον χώρο με αέρα και θα τον πήγαινε μπροστά. Αν υπήρχε τέτοια προσωπικότητα ο χώρος θα είχε συγκροτηθεί» υποστηρίζει.

Τονίζει τέλος ότι το Ποτάμι θα έπρεπε να μπει με πρωταγωνιστικό ρόλο στις διαδικασίες συγκρότησης της κεντροαριστεράς, ενώ κληθείς να σχολιάσει τις αποχωρήσεις των στελεχών του κόμματος λέει ότι οφείλονται τόσο στο έλλειμμα πολιτικού σχεδίου, όσο στην έλλειψη πολιτικής συνοχής που από την αρχή είχε το Ποτάμι.

Tags
Back to top button