Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

«Σχέδιο εξόδου» από την κρίση θα παρουσιάσει ο Κ. Μητσοτάκης σε Μ. Ραχόι και Ά. Μέρκελ

Σχέδιο εξόδου από την κρίση αναμένεται να παρουσιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις επαφές που θα έχει στο τέλος της εβδομάδας και στην αρχή της επόμενης με τον Ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι και τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα βρίσκεται το Σάββατο στη Μαδρίτη για το καταστατικό συνέδριο του Partido Popular του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας, ενώ το απόγευμα της Κυριακής θα αναχωρήσει για το Βερολίνο. Οπως αναφέρουν πηγές της Πειραιώς, στόχος του προέδρου της Ν.Δ. στις επαφές του με τη Γερμανίδα καγκελάριο αλλά και τον Β. Σόιμπλε είναι να αναδείξει πως η Ν.Δ. αποτελεί την αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση απέναντι στη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Κεντρικό σύνθημα, όπως το διατυπώνει και δημόσια ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ., είναι «είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε το βαρύ έργο ανοικοδόμησης της χώρας».

Πριν από λίγα 24ωρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης από την περιοδεία του στη Μυτιλήνη: «Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν ούτε θέλουν ούτε ξέρουν ούτε μπορούν να λύσουν τα προβλήματα του τόπου», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν δεν μπορούν, ας κάνουν στην άκρη. Αν δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματα του τόπου, να έρθουν κάποιοι άλλοι να προσπαθήσουν». Ακόμη, είπε ότι τρεις λέξεις περιγράφουν την κυβέρνηση: «Ψέματα, ανικανότητα, φόροι».

Οπως επισημαίνουν στενοί συνεργάτες του προέδρου της Ν.Δ., οι περιοδείες θα συνεχιστούν σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα συνεχίσει τις στοχευμένες παρεμβάσεις αλλά και τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε οργανισμούς και δημόσιες υπηρεσίες.

Βολές κατά της κυβέρνησης επέρριψε από την Κέρκυρα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, που βρέθηκε στο νησί καλεσμένος από τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Ν.Δ. Κέρκυρας με αφορμή την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

«Η δεύτερη αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει από πέρυσι τον Φεβρουάριο, αντί αυτού έχουμε παράταση στην παράταση, δήλωση στη δήλωση και το πιο τραγικά επικίνδυνο είναι η διάσταση απόψεων μεταξύ υπουργού Οικονομικών και πρωθυπουργού της χώρας. Από τη μια έχουμε τον κ. Τσίπρα να διαβεβαιώνει ότι όλα είναι τακτοποιημένα και οι “κακοί” δανειστές ευθύνονται γιατί ζητούν νέα μέτρα και από την άλλη έχουμε τον κ. Τσακαλώτο να λέει ότι μόνο το 1/3 των μέτρων έχουν καλυφθεί, άρα δικαίως, εμμέσως πλην σαφώς, οι δανειστές ζητούν ακόμη περισσότερα μέτρα», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κέρκυρας ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Tags
Back to top button