Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Συρία: Την μεγαλύτερη επίθεση των τελευταίων μηνών εξαπέλυσε ο ISIS στην πόλη Ντέιρ αλ-Ζορ - Δεκάδες οι νεκροί

Το Ισλαμικό Κράτος εξαπέλυσε σήμερα τη μεγαλύτερη επίθεσή των τελευταίων μηνών, κατά περιοχών που ελέγχουν οι κυβερνητικές δυνάμεις, στην πόλη Ντέιρ αλ-Ζορ της Συρίας.

Η επίθεση αυτή, προκάλεσε δεκάδες νεκρούς, ενώ ακούστηκαν τουλάχιστον έξι μεγάλες εκρήξεις κατά τις συγκρούσεις των μαχητών του ISIS με τις κυβερνητικές δυνάμεις, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που έχει την έδρα του στη Βρετανία.

Μαχητικά αεροσκάφη της συριακής πολεμικής αεροπορίας, επιτέθηκαν κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους, στις παραπάνω περιοχές, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει υπό τον έλεγχό του, το μεγαλύτερο μέρος της επαρχίας Ντέιρ αλ-Ζορ, η οποία συνορεύει με το Ιράκ. Ο ISIS ελέγχει ποσοστό μεγαλύτερο από το 50% της πόλης, ενώ έχουν περικυκλώσει το τμήμα που ελέγχουν οι κυβερνητικές δυνάμεις, για δύο περίπου χρόνια.

Tags
Back to top button