Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Συνεργασία της ελληνικής και της τουρκικής ακτοφυλακής κατά δουλέμπορου επέτρεψε σε σκάφος μας να φτάσει σε τουρκική ακτή ( Βίντεο)

Έκπληξη προκάλεσε σε Τούρκους πολίτες προκάλεσε σκάφος με ελληνική σημαία που ανήκει στην ΕΛΑ.ΚΤ να έχει φτάσει μερικά μέτρα από

Η καταδίωξη ξεκίνησε σε ελληνικά χωρικά ύδατα, και οι τουρκικές αρχές σε συνεννόηση  με την ελληνική πλευρά ( δεν είχαν σκάφος έτοιμο εκείνη την στιγμή) επέτρεψαν στο ελληνικό ταχύπλοο να καταδιώξει δουλέμπορο  μέχρι τον τουρκικό κόλπο.

Βίντεο Σοκ! Ισραηλινοί στρατιώτες πετούν σαν σκουπίδια τους σορούς Παλαιστίνιων από τις ταράτσες

Αμέσως , κλιμάκια της τουρκικής ακτοφυλακής και στρατο-χωροφυλακής έφτασαν στην περιοχή και συνέλαβαν τον δουλέμπορο που έπεσε σε ξέρα.

Τούρκος πολίτης με το όνομα Σεμρέ Πέκογλου, ο οποίος τράβηξε το βίντεο, περιέγραψε τη στιγμή του περιστατικού ως εξής: «Καθώς περπατούσα στην παραλία γύρω στις 10:07, είδα ένα σκάφος να καταδιώκεται. Όταν κοίταξα προσεκτικά, κατάλαβα ότι ήταν ελληνική ακτοφυλακή, και άρχισα αμέσως να το καταγράφω".

Οι Τούρκοι δουλέμποροι στο Αιγαίο

Η αλήθεια είναι όμως ότι τεράστια πίεση δέχονται τα νησιά στο νότιο Αιγαίο από διακινητές, οι οποίοι ανοίγουν νέους δρόμους για την παράνομη μεταφορά .

Οι ελληνικές αρχές έχουν αυξήσει κατακόρυφα τα μέτρα αποτροπής στα χερσαία και θαλάσσια σύνορα σε Έβρο και Αιγαίο, σε μαι προσπάθεια να μειώσουν τις ροές προς την χώρα μας.

Όπως αναφέρει παλαιότερο  ρεπορτάζ του το OPEN, οι μετανάστες καταβάλουν ως πληρωμή 5.500 ευρώ για τη διαδρομή με ταχύπλοο από τα παράλια της Τουρκίας στη Ρόδο.

Τελικά τον έφαγαν"! Νεκρός ο διοικητής της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό-Είχε επικηρυχθεί με 7 εκατ. δολάρια

Μάλιστα, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων του νομού Δωδεκανήσων τονίζει: «Πέρυσι που πάλι τέτοια περίοδο είχαμε ζήτημα, από το νησί μας είχαν περάσει περίπου 2 χιλιάδες μετανάστες. Αυτή τη στιγμή, έχουν ξεπεράσει τις 7.500».

Αύξηση του τ ανά άτομο προς διακίνηση, και ραγδαία αύξηση των μεταναστευτικών ροών, προβλέπουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.με αφορμή την απόφαση του Βερολίνου μα κλείσει τα σύνορα του μετά την ήττα της κυβέρνησης σε κρατίδιο της χώρας.

Ειδικοί αναφέρουν ότι οι δουλέμποροι θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, ανεβάζοντας το τιμολόγιο διακίνησης λόγω της υψηλής ζήτησης από ενδιαφερόμενους μετανάστες.

Την ίδια ώρα που προκαλεί αντιδράσεις στους «κύκλους» της Ευρωπαϊκής Ένωσης η απόφαση της Γερμανίας για εντατικοποίηση των ελέγχων στα χερσαία σύνορα της για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών συνεχίζονται στη χώρα μας οι αφίξεις προσφύγων και μεταναστών.

Υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα είχε δεχθεί πολύ ισχυρή πίεση στην προσφυγική κρίση του 2015 και τότε σχεδόν 9 στους 10 μετανάστες ζητούσαν επιτακτικά να τους επιτραπεί να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη Γερμανία.

Στην Ελλάδα καθημερινές είναι σχεδόν οι αφίξεις μεταναστών. Ειδικότερα ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος.

Tags
Back to top button