Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Συνέντευξη Άγγλου υπνωτιστή για τους εξωγήινους, το 1963…

“Είναι περιττό να καταβάλλονται τόσες προσπάθειες και να ξοδεύονται τεράστια ποσά για να διαπιστωθεί κατά πόσον υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες, εφόσον εγώ είμαι σε θέση να διαβεβαιώσω ότι ήδη έχω έρθει σε επαφή με εξωγήινα όντα, με τα οποία, μάλιστα, έχω συνομιλήσει”.Στην καταπληκτική αυτή ανακοίνωση προέβη, στις 12 Απριλίου του 1963, ενώπιον δημοσιογράφων ο Άγγλος υπνωτιστής Τζον Ράμσεϋ Ράνσγουορθ, ο οποίος, όπως τουλάχιστον ισχυριζόταν, είχε ειδικευθεί στα πειράματα τηλεπάθειας μακράς απόστασης.“Κατά τη διάρκεια των πειραμάτων μου, στα οποία με βοήθησαν νεαρά, αλλά ισχυρότατα μέντιουμ, κατόρθωσα να επικοινωνήσω με κατοίκους άλλων πλανητών. Δε γνωρίζω, δυστυχώς, ποιων ακριβώς πλανητών κάτοικοι ήταν αυτοί, με τους οποίους μπόρεσα να συνομιλήσω, διότι δεν ονομάζουν τους πλανήτες τους με τα ονόματα που τους δίνουμε εμείς.Ωστόσο, μου προκάλεσε ζωηρή εντύπωση ένας εξωγήινος, με τον ήρθα σε επαφή την παραμονή των Χριστουγέννων του 1962. Το ον αυτό μου είπε χαρακτηριστικά να μην προσπαθούμε μάταια, επειδή δεν πρόκειται ποτέ να φτάσουμε μέχρι τον τόπο τους, καθώς έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπισή μας.Προσπάθησα να τον πείσω για τις καλές μας προθέσεις, αλλά τελικά κατέστη αδύνατον να πειστεί”.Σε ερώτηση δημοσιογράφου σε ποια γλώσσα πραγματοποιήθηκε αυτή η αναπάντεχη συνομιλία με τον εξωγήινο, ο Άγγλος υπνωτιστής απάντησε:“Το μέντιουμ δύναται να μεταφράζει οποιαδήποτε γλώσσα στην αγγλική, ακόμη κι αν δεν τη γνωρίζει. Άλλωστε, έρχεται σε επαφή με το πνεύμα του εξωγήινου όντος και τα πνεύματα δεν έχουν γλώσσα”.Η συνέντευξη αυτή του Άγγλου υπνωτιστή για τους εξωγήινους είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια, που κυμαίνονταν από τον χλευασμό και την ειρωνεία έως και την αποδοχή και τον επιστημονικό προβληματισμό για το εάν κάτι τέτοιο θα μπορούσε να ευσταθεί.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 13/04/1963…
Tags
Back to top button