Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Συνέλαβαν χρήστη του Facebook που απειλούσε τον Π. Πολάκη (φωτό)

Συνελήφθη από αξιωματικούς της Κρατικής Ασφάλειας, μετά από εισαγγελική παραγγελία, 31χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι αναρτούσε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που αφορούσαν τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, αλλά και άλλα μέλη της κυβέρνησης.

Με ανάρτησή του στο Facebook, o κ. Πολάκης ευχαρίστησε τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής αφήνοντας υπονοούμενα και για τη χρονική στιγμή που συνελήφθη ο δράστης. «Να θεωρήσω ότι πρόκειται για απλή σύμπτωση που αυτό συνέβη μετά τις αλλαγές στην ιεραρχία και του ηλεκτρονικού εγκλήματος», έγραψε αφήνοντας αιχμές.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του 31χρονου -ο οποίος δηλώνει «συγγραφέας, ηθοποιός και αντισυριαίος»- οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν: ένα σπρέι πιπεριού, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, μαχαίρια, αεροβόλο πιστόλι ρέπλικα. Έτσι, εκτός από την απειλή και την εξύβριση, ο νεαρός που έχει στο προφίλ του το σήμα της ΕΥΠ, κατηγορείται και για παράβαση νόμου περί όπλων.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μηνυμάτων του έχουν άκρως υβριστικό περιεχόμενο με σεξιστικές και ρατσιστικές εκτροπές.

Tags
Back to top button