Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Simon: Ο ελληνορθόδοξος διοικητής της Mahardah – Από την απαγωγή του γιου του ως την απόπειρα δολοφονίας του

Το 2012 ο γιος του κι ένας από τους φίλους του αιχμαλωτίστηκαν στο Χαλέπι από τα μέλη του ASL (FSA). Κατά την αχμαλωσία κάνουν τους μεταφραστές στα γαλλοαραβικά.Τις 40 ημέρες του Γολγοθά τους παρευρίσκονται σε αποκεφαλισμούς σύριων στρατιωτών,των αδερφών τους στρατιωτών μαζί με τους οποίους υπερασπίζονται τη χώρα τους και τις αξίες τους.

Ο Simon, τότε ανάδοχος στον τομέα των οδικών κατασκευών αποφασίζει να πουλήσει τα υπάρχοντά του για να καταβάλει τα απαιτούμενα λύτρα γι ατην απελευθέρωση των 2 ανδρών.

Στη συνέχεια μαζεύει μια ομάδα εθελοντών για να υπερασπιστούν την Mhardeh. Από τότε μ ετην υποστήριξη της κυβέρνησης και εθελοντών αυτή η χριστιανική πόλη αντιστέκεται στις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις χιλιάδων τζιχαντιστών που έχουν συγκεντρωθεί όχι μακριά αφού κάποιες φορές είναι τουλάχιστον στα 200 m.

Στις 18 Γενάρη ο Simon βγαίνει θαυματουργικά ζωντανός από απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.Είχαν παγιδεύσειο το αμάξι του με εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη.Για ελάχιστο χρόνο γλίτωσε από το θάνατο.Μετά από τόσα χρόνια μάχης η αποφασιστικότητά του δεν κάμπτεται. SOS Chretiens d΄Οreient 20.1.17

Tags
Back to top button