Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Συγκλονισμένη η Ουκρανία από την καταστροφή 6 μαχητικών Su-27 με πυραύλους Iskander-Ουκρανή Βουλευτής: «Την ίδια τύχη θα έχουν και τα F-16 μας»

Μετά τις τρομερές ρωσικές επιθέσεις κατά αεροσκαφών και βάσεων της ουκρανικής πολεμικής αεροπορίας, μία Ουκρανή νομοθέτης εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες σχετικά με το μέλλον των ουκρανικών F-16. Η ίδια δήλωσε μεταξύ άλλων πως φοβάται ότι τα F-16 που θα δωρίσει η Δύση στο Κίεβο θα έχουν το ίδιο μέλλον με τα

Αιματηρό «Γλέντι» σε Χάρκοβο και Ντονιέτσκ: Οι Ρώσοι κατέλαβαν ολόκληρη μικρο-περιφέρεια στο Τσάσοφ Γιαρ και 2 νέα χωριά στα ανατολικά (Βίντεο)

Ανήσυχος ο Ουκρανός: «Θα μας Κάψουν τα F-16»

Την 1η Ιουλίου, ο ρωσικός στρατός πραγματοποίησε ένα πρωτοφανές πλήγμα έναντι μίας ουκρανικής αεροπορικής βάσης στο Μιργκορόντ της κεντρικής Ουκρανίας. Ένας ρωσικός βαλλιστικός πύραυλος Iskander, κατά πάσα πιθανότητα εξοπλισμένος με κεφαλή διασποράς, χτύπησε ουκρανικά μαχητικά τύπου Su-27 που βρίσκονταν σταθμευμένα στο σημείο. Ως αποτέλεσμα, η 1η Ιουλίου ήταν αδιαμφισβήτητα μία από τις χειρότερες μέρες της ουκρανικής πολεμικής αεροπορίας από την έναρξη του πολέμου μέχρι και σήμερα.

Ρωσικά μέσα ανέφεραν πως καταστράφηκαν 6 ουκρανικά αεροσκάφη από την ρωσική αεροπορική επίθεση, ωστόσο το Κίεβο δεν επιβεβαίωσε το εν λόγω νούμερο. Όπως και να έχει οι Ουκρανοί ανησυχούν πως παρόμοια ρωσικά πυραυλικά πλήγματα θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν έναντι ουκρανικών βάσεων που θα φιλοξενούν σύντομα δυτικά μαχητικά F-16.

Η Μαριάνα Μπεζούλα, αντιπρόεδρος της ουκρανικής βουλής, Η Ουκρανή πολιτικός δεν δίστασε να επιτεθεί ονομαστικά στον Ουκρανό ανώτατο διοικητή Αλεξάντερ Σίρσκι, τον οποίο .

Η Μπεζούλα στο νέο της ξέσπασμα κατά της ανώτατης ουκρανικής στρατιωτικής διοίκησης τόνισε την έλλειψη καλά προστατευμένων υπόστεγων για τα ουκρανικά αεροσκάφη που βρίσκονται σταθμευμένα σε διαδρόμους προσαπογειώσεων, αεροπορικές βάσεις και αεροδρόμια. Μίλησε βέβαια για την συνολικά κακή κατάσταση της ουκρανικής αεράμυνας.

Τρομερό: Ρωσικοί πύραυλοι διασποράς Iskander-E «κομμάτιασαν» 6 ουκρανικά αεροσκάφη σε βάση στο Μιργκορόντ (Βίντεο)

Δεδομένων αυτών, η Μπεζούλα είπε πως με την ενσωμάτωση των δυτικών μαχητικών F-16 στο εναέριο οπλοστάσιο του Κιέβου δεν θα αλλάξει προς το καλό η κατάσταση του εν εξελίξει πολέμου για την Ουκρανία. 

 

Tags
Back to top button