Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αρμενία και ΗΠΑ θα διεξαγάγουν κοινά στρατιωτικά γυμνάσια εντός του μήνα

Η Αρμενία και οι ΗΠΑ θα διεξαγάγουν κοινά στρατιωτικά γυμνάσια στην αρμενική επικράτεια από τη 15η ως την 24η Ιουλίου, ανακοίνωσε χθες Σάββατο το υπουργείο Άμυνας στη Γερεβάν.

Τα γυμνάσια, που βαφτίστηκαν Eagle Partner 2024, θα επικεντρωθούν σε καθήκοντα συνδεόμενα με ειρηνευτικές αποστολές· τέτοιες ασκήσεις με «χώρες-εταίρους» είναι συνηθισμένα, διαβεβαίωσε το υπουργείο.

Η Αρμενία, ως πρότινος ο πιο στενός σύμμαχος της Ρωσίας στον νότιο Καύκασο, διέρχεται περίοδο όξυνσης της έντασης στη σχέση με τη Μόσχα, ιδίως διότι, όπως το βλέπει το Γερεβάν, η ρωσική ηγεσία δεν προστάτευσε τη χώρα έναντι του γειτονικού Αζερμπαϊτζάν.

Ακούν οι φιλότουρκοι στην Ελλάδα; Κούρδος αναλυτής προειδοποιεί: Οι Κεμαλιστές θέλουν να συντρίψουν Ελλάδα Κύπρο και Αρμενία

Παρότι —μέχρι νεοτέρας— η Αρμενία παραμένει σύμμαχος της Ρωσίας στον Οργανισμό του Συμφώνου Συλλογικής Ασφάλειας, η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Νικόλ Πασινιάν δεν χάνει ευκαιρία να υπογραμμίζει πως δεν υποστηρίζει τον πόλεμο στην Ουκρανία κι έχει στείλει ανθρωπιστική βοήθεια στο Κίεβο, προκαλώντας εντεινόμενο εκνευρισμό στη Μόσχα.

Tags
Back to top button