Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Απόβαση» Κινέζων στρατιωτικών στη Λευκορωσία για κοινά αντιτρομοκρατικά γυμνάσια

Κινέζοι στρατιωτικοί έφθασαν στη Λευκορωσία χθες Σάββατο για να συμμετάσχουν σε κοινά αντιτρομοκρατικά γυμνάσια από την 8η ως τη 19η Ιουλίου, ανακοίνωσε το λευκορωσικό υπουργείο Άμυνας μέσω Telegram.

«Τα κοινά γυμνάσια θα επιτρέψουν να υπάρξει ανταλλαγή εμπειριών, να βελτιωθεί η συνεργασία ανάμεσα σε λευκορωσικές και κινεζικές μονάδες και να τεθεί θεμέλιο για την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων Λευκορωσίας-Κίνας» στο πεδίο της εκπαίδευσης, ανέφερε.

Το κινεζικό μαχητικό 5ης γενιάς J-31B Gyrfalcon κάνει το ντεμπούτο του με προηγμένη τεχνολογία


Δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τα γυμνάσια, ούτε για τον αριθμό των κινέζων στρατιωτικών που πρόκειται να συμμετάσχουν σε αυτά. Φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το λευκορωσικό υπουργείο Άμυνας εικονίζουν κινεζικό μεταγωγικό αεροσκάφος ικανό να μεταφέρει τριψήφιο αριθμό μελών των ενόπλων δυνάμεων του ασιατικού γίγαντα.

Οι εντάσεις ανάμεσα στη Λευκορωσία και τη Δύση παραμένουν υψηλές, ειδικά με τη σύμμαχο της Δύσης, την Ουκρανία, και τελευταία οξύνονται περαιτέρω. Ο λευκορώσος ηγέτης Αλεξάντρ Λουκάσενκα έχει καταγγείλει επανειλημμένα την απειλή που εγείρει κατ’ αυτόν η Δύση για τη χώρα του. Ο στενός σύμμαχος του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν αποφάσισε να επιτρέψει στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις να σταθμεύσουν τακτικά πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία.

Η Λευκορωσία έστειλε τελευταία ενισχύσεις στα στρατεύματά της που είναι ανεπτυγμένα στα σύνορά της με την Ουκρανία, καταγγέλλοντας ουκρανικές προκλήσεις.

Το Κίεβο από τη δική του πλευρά τονίζει συχνά πως θεωρεί ότι απειλείται από το Μινσκ, υπενθυμίζοντας ότι τα ρωσικά στρατεύματα που εισέβαλαν στην ουκρανική επικράτεια τον Φεβρουάριο του 2022 χρησιμοποίησαν και τη λευκορωσική επικράτεια ως ορμητήριο.

Tags
Back to top button