Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Σε Κέντρα Φιλοξενίας προσφύγων στην Θεσσαλονίκη ο Γ. Μουζάλας

Παράδειγμα για το πώς κάτι που ξεκινάει με αντιδράσεις, μπορεί να μετατραπεί σε πρότυπο, χαρακτήρισε το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου», στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, κατά την επίσκεψή του στη δομή.

«Συναντήσαμε στην αρχή φόβο και αντιδράσεις αλλά τελικά η δομή έγινε πρότυπο αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Μουζάλας.

Σημειώνεται ότι πλέον στα Διαβατά διαμένουν 370 άτομα, η πλειονότητα των οποίων είναι Σύροι-ποσοστό 73%- και ακολουθούν Αφγανοί, Ιρακινοί, Ιρανοί και Πακιστανοί. Πάνω από τους μισούς είναι ανήλικοι, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 20 έτη.

Ο κ. Μουζάλας επισκέφθηκε στη συνέχεια δομές φιλοξενίας στο Καβαλάρι και τη Βόλβη και αύριο αναμένεται να επισκεφθεί κέντρα προσφύγων σε Σέρρες και Δράμα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

Tags
Back to top button