Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σατανική μητέρα: Σκότωσε την 19 μηνών κόρη της γιατί «δεν ήταν καλό παιδί»

Σε 30 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μια 34χρονη μητέρα, για την κακοποίηση και τη δολοφονία της κόρης της, η οποία, όπως είπε, «δεν ήταν καλό παιδί» και «θα ήταν ο επόμενος Jeffrey Dahmer» (Αμερικανός κατά συρροή δολοφόνος).

Η 34χρονη Cheyenne Hill, συνελήφθη τον Αύγουστο του 2023 μετά από έρευνα για το θάνατο ενός παιδιού ηλικίας 1 έτους από αμβλύ τραύμα στο κεφάλι, σύμφωνα με στοιχεία από το truecrimedaily.com.

Τραγωδία στο Μίσιγκαν: Μεθυσμένη οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητο της σε παιδικό πάρτι -Σκότωσε δυο παιδιά (Βίντεο)

Τι έδειξε η νεκροψία

Το νήπιο, η Elliaunna Plummer, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Riley στις 23 Νοεμβρίου 2022 και πέθανε τρεις ημέρες αργότερα.

Η νεκροψία διαπίστωσε ότι το παιδί ήταν περίπου 10 κιλά ελλιποβαρές, με αμυχές στο εσωτερικό του στόματός του, κάταγμα κλείδας και πολλαπλές περιοχές με εσωτερική αιμορραγία στο τριχωτό της κεφαλής.

Ο γιατρός κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο τρόπος θανάτου ήταν ανθρωποκτονία με αιτία το αμβλύ τραύμα στο κεφάλι.

Όταν η Hill υποβλήθηκε σε τεστ αλήθειας στην αστυνομία, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είπε ψέματα ότι δεν τραυμάτισε το κεφάλι του παιδιού της και ότι δεν ήξερε ποιος το έκανε.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός WBIW ανέφερε ότι η μητέρα, η αδελφή και η φίλη της Hill κατέθεσαν υπέρ της στη δίκη.

Ο πατέρας της Elliaunna ήταν επίσης παρών και μίλησε εναντίον της Hill.

Tags
Back to top button